Høssen Assurantiën

Høssen Assurantiën B.V. is een modern bedrijf maar wel met 35 jaar ervaring.

Bij ons team staat de klant voorop. Voor onze klanten zijn wij het advies-, aanspreek- en controllepunt voor verzekeringen, hypotheken en financieringen.

Ons kantoor bevindt zich in Hellevoetsluis, onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Betrokkenheid en service zijn voor ons belangrijk. Om onze service nog beter te maken is het voor de klant ook mogelijk om buiten werktijden een afspraak te maken bij ons op kantoor of bij u thuis of op uw werk.

Service en klantvriendelijkheid.
Onze klanten staan op de eerste plek, bij ons bent u geen nummertje maar een persoon.

Høssen Assurantiën is er voor de particuliere klant, de ZZPer en voor het midden en kleinbedrijf.

Hoe wij werken

Hoe werkt Høssen Assurantiën
Wij doen bij nieuwe klanten eerst een intake gesprek waarbij wij inventariseren wat de wensen zijn en wat er reeds aan voorzieningen aanwezig is. Daarna maken wij hiervan een analyse en zetten dit om in een advies. Vervolgens bespreken wij dit advies met u. Daarna beslist u of u de geadviseerde zaken wilt afsluiten. Onze dienstverlening is samengevat in ons “Dienstverlenings document”

Onze beloning
Onze dienstverlening verrichten wij vanaf 2012 op basis van vaste Fee, uurtarief en abonnementen. Dit zal bij een totaalrelatie van ons kantoor een gemiddelde besparing geven van 20% op de kosten van verzekeringen.
Alleen in uitzonderlijke gevallen kunt u nog bij ons terecht voor bemiddeling op basis van provisie.