Hypotheken

Als erkend hypotheek adviseur kunnen wij u op het gebied van hypotheken adviseren. Voor advies kunt u bij ons een intake gesprek aangaan. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw gehele financiële situatie. Aan de hand van dit gesprek en onze berekeningen maken wij een financieringsplan voor uw aangekochte woning.

Voor hypotheek adviezen werken wij zonder afsluitprovisie! Wij werken op basis van een vaste Fee.

maak een afspraak

Een huis kopen

Voor u een huis gaat kopen is het handig om zo veel mogelijk informatie te verzamelen over de hypotheek. Daarna kunt u besluiten zelf uw droomhuis te gaan zoeken of een makelaar in te schakelen.

Heeft u het ideale huis gevonden? Dan kunt u een bod uitbrengen. Als u en de verkoper het eens zijn met elkaar dan tekent u een voorlopig koopcontract. Hierop heeft u nog drie dagen bedenktijd. Na deze drie dagen bent u de gelukkig eigenaar van een nieuw huis.

Zorg dat u een aantal voorbehouden in de koopakte opneemt, zoals het financieringsvoorbehoud en bijvoorbeeld een bouwkundige keuring. Mocht u de hypotheek niet rond krijgen of het pand ernstige gebreken vertonen, dan kunt u er nog onderuit.

Als dat allemaal geregeld is, kunt u naar de notaris. Bij de notaris word het huis op uw naam gezet. In de meeste gevallen is er niet genoeg eigen vermogen om een huis te kunnen betalen en word er een hypotheek afgesloten om de aankoop van de woning te kunnen financieren.